Duurzaam hergebruik

Prachtige stukken gebruikt leer worden in atelier Couch-Hackers omgetoverd tot diverse producten. Van hippe tassen tot stoere werkschorten. Geschikt voor vele doeleinden. Zacht, suède-achtig of glad en glimmend, variërend in kleuren als bruin, zwart, donkerblauw en zelfs rood. Alle werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd: het uitzoeken van geschikt leer, het uitsnijden van de vormen voor tassen of schorten en de repen voor de riemen, het in elkaar stikken en het aanbrengen van de studs en gespen. Tot slot wordt een laag aangebracht om het leer te beschermen bij een nieuw leven! Dat is nog eens duurzaam.

Nederlands product

Gemaakt in een Nederlands atelier door kunstenaar Majeed Saeeyan.
Nederlandse banken, die hier schoongemaakt worden en waarvan het leer handmatig geselecteerd wordt

Hergebruikt leer

Het leer van oude zitbanken wordt gebruikt om vervolgens na een zorgvuldige selectie in het atelier op een passende wijze aan een tweede leven te beginnen in een van de prachtige producten die u kunt vinden in onze webshop.

Unieke artikelen

Omdat elke zitbank anders is, is elk product van Couch-Hackers uniek. Daarom is geen enkel product gelijk, en is elk product een “one of a kind” in zijn soort. Bezoek daarom onze webwinkel regelmatig!