Couch-Hackers – mooie artikelen van hergebruikt leer

Een enthousiaste kunstenaar en een groep innovatieve ondernemers zagen mooie leren zitbanken een roemloos einde krijgen bij het grofvuil. Het leer veelal nog zo mooi, vaak zonder of nauwelijks sporen van het gebruik. Dat riep om een nieuw leven!
Zo ontstond het idee van Couch-Hackers, een upcycle-label opgericht in 2016 door Majeed Saeeyan, Wendie Hagendoorn en Carolien Bol. Wij vinden het een uitdaging om met leer van oude afgedankte zitbanken weer nieuwe functionele gebruiksvoorwerpen te maken. Het is niet alleen trendy, maar ook nog eens milieubewust. Een kleine bijdrage aan het verminderen van de afvalberg!

Geen enkel artikel is hetzelfde, elk item is een uniek kunstwerk. Er komen steeds nieuwe ontwerpen uit ons atelier. Heb je speciale wensen, zoals bijv. het personaliseren van artikelen, of het bedrukken met logo’s of een kunstwerk, laat het ons weten!

Wil jij een duurzaam trendy artikel met een verhaal, kies dan voor producten van Couch-Hackers. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten

Volg ons dan op: